Bij het MH17-monument bij de gedenkboom aan de Maas bij Cuijk werden donderdag bloemen gelegd.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij het MH17-monument bij de gedenkboom aan de Maas bij Cuijk werden donderdag bloemen gelegd. © Ed van Alem

'Nieuws' rond MH17 wekt vooral irritatie op bij Gelderse nabestaanden

CUIJK - Vrijwel elke dag nog denkt Anouk Kooijmans aan haar broer Barry, diens vrouw April en hun dochters Mira en Isa. In zoverre is de ramp met de MH17, waarbij nu bijna vier jaar geleden 283 passagiers om het leven kwamen, nog altijd schrijnend aanwezig. 

15 reacties

  • Timmerma

    6 jaar geleden
    laat ze in vrede rusten en leef je leven verder hoe moeilijk het ook is 
  • Pipo

    6 jaar geleden
    En hou op die Russen telkens in de hoek te zetten want dezelfde dag nog volgt er een DDoS aanval op onze Nederlandse banken!!
  • Pipo

    6 jaar geleden
    Ik zeg dat het hoofdprobleem ligt bij degenen die bewust hebben gekozen om met een passagiersvliegtuig boven oorlogsgebied te vliegen. Dat de staat der Nederlanden zo geilt op Russische schuldigen te zoeken zie ik al een afleidingsmanoeuvre. 
  • Anonymous

    6 jaar geleden
    In ieder geval het gebied afbakenen voor onderzoek. Waarvoor hebben we anders een leger? Het gaat hier om 196 nederlanders. Ik vind dat wel een goede reden. De Russen ontkennen toch telkens? Dan hadden die echt niet ingegrepen tegen onze tijdelijke afzetting van het gebied. Ook omdat het oekräins grondgebied is. En die separatisten hadden we wel aangekund mochten die überhaupt iets geprobeerd hebben. Dan had het onderzoek inieder geval niet gesaboteerd geweest door die separatisten. Afbakenen van gebied betekent nog geen oorlog. Een risico is het altijd, so what? Kop in het zand?
  • Willem

    6 jaar geleden
    Doe niet zo verschrikkelijk naïef, met commando’s en mariniers ingrijpen..manman